Otel

sanimat rom otel

Tabla Otel

sanimat rom tabla otel

Oteluri bare pline

sanimat rom otel bare pline

Robineti

sanimat rom robineti

Coturi

sanimat rom coturi

Cornier, Flanse

sanimat rom cornier-flanse

Suruburi, Piulite, Saibe

sanimat rom suruburi-piulite-saibe

Floarea soarelui, Grau, Porumb

sanimat rom floarea-soarelui-grau-porumb
image description

PRODUSE

image description

CALCUL TEHNIC

image description

UTILE

Bine ati venit la Sanimat Rom!

Obiectivele noastre sunt acelea de a satisface clientii nostri venind in intimpinarea nevoilor acestora,stabilind relatii cat mai avantajoase partenerilor,dand dovada de profesionalism si responsabilitate.

 • 01

  Obiectiv principal

  Obiectul nostru principal de activitate este comercializarea unor game variate de produse pe care dorim sa o facem cunoscuta in scopul satisfacerii cerintelor dvs.

 • 02

  Politica noastra

  Politica noastra, in ceea ce priveste aprovizionarea, a fost in permanenta orientata spre producatori care au implementate sisteme de calitate ISO 9001 si diverse autorizari ale produselor de catre organisme interne ca ISCIR sau externe ca TÜV. Astfel, fie ca sunt de productie autohtona sau de import produsele oferite de noi asigura garantia calitatii chiar si celor mai pretentiosi beneficiari.

 • 03

  Calitatea produselor

  Calitatea produselor comercializate, precum si seriozitatea de care am dat dovada de fiecare data ne-au impus atat pe piata cat si in inimile clientilor nostri, iar daca pana acum nu ati auzit sau nu ati colaborat cu noi, va invitam sa ne cunosteti si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti.

 • 04

  Oferta noastra

  Sperand ca oferta noastră de colaborare va fi de interes pentru societatea dvs,va multumim pentru timpul acordat si va stam la dispozitie pentru alte detalii.

Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Contact